Maatwerk Leiderschapscoaching

Home » Informatie » Maatwerk Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching.nl | leiderschapscoaching

Ieder mens is uniek en daarom ook iedere leider. Ook de dynamiek binnen teams en organisaties is steeds verschillend en zorgt voor andere uitdagingen. Bij leiderschapscoaching spelen we daar uiteraard op in. Een persoonlijk coachingstraject is daarom altijd maatwerk en verschilt van persoon tot persoon.

Voordelen van maatwerk

Leiderschapscoaching op maat is gericht op jou en jouw persoonlijke behoeften. Dit stelt jou in staat om te versnellen of te vertragen waar nodig en te werken met een coach die gespecialiseerd is in jouw specifieke vraagstuk.

Elk coachingstraject start met het bepalen van jouw coachingsvraag. We kijken naar de resultaten of verbeteringen die jij wil bereiken. We stellen jouw persoonlijke doel en jouw wensen om te groeien vast. Op basis hiervan ontvang jij een maatwerk voorstel voor jou leiderschapscoaching.

Alleen coaching die perfect aansluit zorgt voor een duurzaam resultaat. Onze coaches beheersen diverse leiderschapsmodellen- en stijlen en methodes.  En omdat het maatwerk is, zetten we alleen in wat bij jou en jouw behoefte past.

Maatwerk vs. gestandaardiseerd coachingstraject

Bij een maatwerk traject weet je op voorhand niet precies hoeveel gesprekken je coachingstraject duurt, omdat er continue ingespeeld wordt op jouw persoonlijke behoeften. Het traject kan uit 6 gesprekken bestaan, maar ook uit 7 of 8. Dat betekent ook dat je van te voren niet exact weet wat de onderwerpen van bijvoorbeeld het vijfde coachinggesprek zijn. Als je dat erg vervelend vindt, dan past een gestandaardiseerd coachingstraject beter bij je. Wij bieden dat soort trajecten niet.

Kies je eigen coach

Onze coaches hebben hun ieder hun eigen specialisatie op het gebied van leiderschapscoaching; stress, perfectionisme, burn-out, organisatiepsychologie etc. Jij bereikt het maximale effect door te kiezen voor een leiderschapscoach die gespecialiseerd is in jouw coachingsvraag.  

Maatwerk coaching betekent ook dat jouw leiderschapscoach ook tussentijds bereikbaar is voor vragen. Door de mogelijkheid om bij knelpunten tussentijds contact te hebben met jouw coach, stagneert je ontwikkeling niet. Je krijgt concrete feedback die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Jouw wensen voor maatwerk leiderschapscoaching 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek staan we uitgebreid stil bij wat jouw wensen zijn voor een coachingstraject. We bespreken je doelen en wensen, waar je tegenaan loopt en wat je al gedaan hebt om je probleem op te lossen.

Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang een persoonlijk voorstel voor een maatwerk coachingstraject.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…