Informatie Leiderschapscoaching

 

Wat is leiderschapscoaching?

Met leiderschapscoaching krijg jij meer inzicht in jezelf en jouw omgeving. Daardoor ontwikkel jij je als persoon én als leider.

Leiderschapscoaching.nl | Zinvol Leiderschap

Voor wie?

Wil jij door persoonlijke ontwikkeling jouw leiderschap verder versterken en minder stress ervaren? Leiderschapscoaching geeft een boost aan jouw ontwikkeling.

Resultaten van coaching

Leiderschapscoaching leidt tot meer zelfinzicht en daardoor kun jij beter kiezen voor wat voor jou het beste is. Zo voorkom je dat je in oude valkuilen stapt.  

Leiderschapscoach

Onze tarieven

Wij hanteren transparante tarieven voor onze coachingstrajecten. Per leiderschapsniveau is er een eenduidig kostenplaatje van de investering.

Onze stijl van coachen

Onze stijl van coachen is oplossingsgericht en gaat uit van het versterken van talenten. Positieve psychologie is onze basis en wij hanteren een wetenschappelijk onderbouwde werkwijze. Onze coaching wordt ondersteund met een online leeromgeving en in elk coachingsgesprek zet jij weer een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn nuchter en optimistisch, maar gaan emoties en moeilijke onderwerpen zeker niet uit de weg.