over ons

 

Persoonlijk en professioneel

Als leiderschapscoaches zetten wij dagelijks onze kennis en expertise in om leiders optimaal te ondersteunen bij het waarmaken van hun persoonlijke en professionele doelen. Wat ons onderscheidt van anderen is onze brede én diepgaande kennis over leiderschap binnen organisaties.

De theoretische kennis vanuit onze studies combineren wij met onze jarenlange managementervaring. Hierdoor weten wij in welke dynamiek leiders dagelijks zitten en kunnen we ons goed inleven. We leggen in coachingsgesprekken snel verbanden, kunnen met jou in de breedte meedenken en geven je praktische handvatten om verder te komen.

Emmy de Vrieze Esther van Atteveld- coach leiderschap | leiderschapcoach

We zijn persoonlijk betrokken leiderschapscoaches en werken in een ontspannen en informele sfeer vanuit een historisch pand in de binnenstad van Zaltbommel. Wij geloven dat een omgeving waarin je je prettig voelt, ervoor zorgt dat je je beter kunt concentreren en dat het makkelijker is om aan je eigen ontwikkeling te werken. Deze werksfeer zorgt ervoor dat onze klanten het beste uit zichzelf kunnen halen en ook wij als coaches beter presteren.

Praktische en oplossingsgerichte coachingsstijl

De stijl van coaching is praktisch en oplossingsgericht. Het is onze overtuiging dat leiders door onze manier van coaching meer leiderschap ervaren over hun werk en leven. De basis van de coaching is positieve psychologie. Deze toekomstgerichte manier van coachen is doelgericht en zorgt voor veel creativiteit, energie en doelgerichtheid. Het uitgangspunt is dat mensen op basis van hun talenten en persoonlijke waarden in staat zijn effectieve keuzes te maken. Dit leidt tot duurzame resultaten in de ontwikkeling van hun leiderschap en heeft ook een positief effect op anderen in de werkomgeving.

Onze leiderschapscoaches

Leer onze leiderschapscoaches Emmy de Vrieze (eigenaar), Esther van Atteveld en Jasja van Iersel kennen.

Emmy de vrieze

Leer Emmy beter kennen…

Esther van Atteveld

Ontdek wat Esther voor jou kan betekenen…

Jasja van Iersel

Ontdek de kwaliteiten van Jasja…

Reviews

Hoe jij erachter komt of onze coaches ook jou kunnen helpen? Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze coaches. Of vertrouw op het oordeel van de leiders die jou zijn voorgegaan en lees eerst hun reviews over onze leiderschapscoaches.

 

Positieve psychologie als wetenschappelijke basis

Tijdens de coachingsgesprekken gebruiken wij de meest actuele wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie. Positieve psychologie heeft als doel je welbevinden te versterken en je veerkracht te vergroten. Hierdoor ben jij beter in staat om op basis van jouw talenten en persoonlijke waarden effectieve keuzes te maken. Zo kom je tot duurzame resultaten. 

goed leiderschap
Leiderschapscoaching.nl - Gasthuisstraat 10

Veilige coachingrelatie

Veiligheid en vertrouwen staan voor ons voorop in de coachingsrelatie. Ondanks het verschil in rol tussen de klant en de coach, is de relatie in de samenwerking gelijkwaardig. De coach inspireert, biedt nieuwe perspectieven en ondersteunt. De klant is altijd verantwoordelijk voor de stappen en beslissingen in het proces.

 

Gespecialiseerde leiderschapscoaches

Al onze leiderschapscoaches zijn Nobco gecertificeerd en hebben zich daarnaast gespecialiseerd in een of meer thema’s op het gebied van leiderschap; stress, perfectionisme, burn-out, organisatiepsychologie etc. Door te kiezen voor een leiderschapscoach die gespecialiseerd is in een specifieke coachingsvraag halen onze klanten het maximale uit hun coachingstraject.   

Kwaliteit 

Als leiderschapscoaches vinden wij het belangrijk om altijd in beweging te zijn om kwaliteit te blijven leveren. We werken permanent aan onze ontwikkeling door deel te nemen aan workshops, trainingen en opleidingen. We volgen de actuele ontwikkelingen in ons vak en werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van leiderschap en coaching.

Om de effectiviteit van individuele coachtrajecten te meten maken we gebruik van een online evaluatie instrument. Het geeft inzicht in de kwaliteit van een coach en meet het rendement van een coachtraject. Ook evalueren we ons werk tijdens intervisie met vakgenoten en werken zo verder aan onze professionele groei.

Wij garanderen de kwaliteit van onze leiderschapscoaches. Ben je na afloop van het coachingstraject ontevreden, dan ontvang je uiteraard je geld terug.

 

NOBCO 

Wij zijn lid van de Nederlandse Beroepsorde van Coaches (NOBCO), omdat we het vak als leiderschapscoach serieus nemen. De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches in Nederland. Ruim 2000 coaches hebben zich bij NOBCO aangesloten en staan voor kwaliteit en professionaliteit in hun vak.  

Een NOBCO-coach werkt actief aan zijn kwaliteit en blijft continu leren. NOBCO stimuleert en faciliteert de professionele ontwikkeling van beroepscoaches en is licentiehouder van hetEQA-keurmerkvoor coachopleidingen. Ook voldoen alle NOBCO-coaches aan de NOBCO kwaliteitseisen.  

Onze missie 

De uitdagingen van leiders zijn groot en vragen om sterk leiderschap, zónder dat het nodig is om over de eigen grenzen heen te gaan. Het is dan ook onze missie om leiders ontspannen te laten presteren. Hen te helpen om alles uit zichzelf te halen op een stressvrije manier. Zodat jij als leider je kwaliteiten volledig kan benutten en daardoor ook anderen kan helpen hetzelfde te doen. Leiderschapscoaching zorgt voor betere leiders die met plezier werken. En doordat zij lekker in hun vel zitten en beter presteren, wordt uiteindelijk de hele organisatie daar beter van.

 

Leer ons kennen

Leer ons kennen tijdens een kennismakingsgesprek en onderzoek of je een klik voelt. Wij garanderen dat je direct tijdens een kennismakingsgesprek een eerste stapje in jouw persoonlijke ontwikkeling zet!

Bel 0418-645788 of vul het formulier in.