Inspiratie

Home » Inspiratie » Inspiratie

webinar leiderschap

Webinars

Iedere maand geeft één van onze coaches een gratis live webinar over een specifiek onderwerp op het gebied van leiderschap. Eerdere webinars kun je terugkijken. 

Leiderschapscoaching.nl | Zinvol Leiderschap

Goed Leiderschap

Goed leiderschap is impact maken op zo’n manier dat anderen jou met plezier willen volgen. Samen bereik je meer dan ieder alleen.

Leiderschapscoach | coach leiderschap Esther van Atteveld | Emotionele intelligentie | coach persoonlijke ontwikkeling

Leidinggeven

Alle kennis die jij nodig hebt over coachend leidinggeven, organisatiepsychologie en leiderschapsvaardigheden. Zodat jij op een effectieve manier leiding kunt geven.

quotes leiderschap

Inspirerende quotes

Hier vind je de  leukste en meest inspirerende quotes om weer vanuit een frisse blik naar je gedag en je leiderschap te kijken.

Vind meer inspiratie

Als leider is het van belang dat je een brede kennis hebt over hoe mensen in organisaties werken én hoe jij daar mee om kunt gaan. Als je op zoek bent naar informatie over een specifiek onderwerp, voer hieronder je zoekopdracht in en laat je inspireren.

Inspirerende artikelen

Lees de artikelen die goed van pas komen bij de ontwikkeling van jouw leiderschap en persoonlijke groei. Ze zijn altijd inhoudelijk sterk en geven inspiratie voor jouw dagelijks werk.

leidinggeven | omgaan met weerstand | delegeren

Delegeren

InhoudsopgaveWanneer moet je delegeren? Waarom delegeren moeilijk is Wat is goed delegeren? De rol van de teamleden Hoe wordt het makkelijker om te delegeren? Ontdek de Gouden vraag: “Moet Ik Dit Doen?”  Wanneer moet je delegeren?  Heel veel leiders zijn...
Impact | Leiderschapscoaching.nl | Zinvol Leiderschap

Impact

InhoudsopgaveWat is impact? Het doel van een goede leider Waar herken je aan dat je impact maakt?  Jouw impact als leider vergrotenWat doe je op dit moment?Hoe meet je impact?  Hoe gebruik je het Theory of Change-model? Wat is een feit en wat is een...
GROW-model

GROW-model

InhoudsopgaveWat is het GROW-model? Hoe gebruik je als coachend leider het GROW-model? 1. GOAL: Wat is je doel? 2. REALITY: Waar sta je op dit moment? 3. OPTIONS: Wat zijn de kansen en mogelijkheden? 4. WILL: Wat ga je concreet ondernemen? Voorbeeldvragen bij het...