Coachingsgesprek

Home » Informatie » Coachingsgesprek

Hoe ziet een coachingsgesprek eruit? 

Coachingsgesprekken vormen een belangrijk onderdeel van leiderschapscoaching. Een gesprek duurt ongeveer 90 minuten en vindt plaats in een informele setting. Een coachingstraject bestaat uit 6 tot 8 coachingsgesprekken. Deze gesprekken met jouw leiderschapscoach zijn altijd vertrouwelijk en hebben als enige doel jou verder te helpen in jouw ontwikkeling.

In het coachingstraject faciliteert jouw coach je professionele ontwikkeling door het stellen van vragen en je nieuwe perspectieven te bieden. Tijdens de gesprekken wordt gewerkt met diverse tools, oefeningen en modellen. Hierdoor krijg jij nieuwe perspectieven en leer je belemmerende patronen te doorbreken. Hierbij is jouw leiderschapscoach een gelijkwaardige sparringpartner.

In onze leiderschapscoaching werken wij met verschillende persoonlijkheidsvragenlijsten, zoals MBTI en FIRO. Tijdens de coachingsgesprekken ga je samen met jouw coach dieper in op de resultaten en de nieuwe inzichten die deze tools je bieden.

Aan het einde van het coachingsgesprek krijg je soms een huiswerkopdracht mee. In het volgende coachingsgesprek bespreek je de resultaten van de opdracht met je coach.

Bewezen werkwijze

Onze coaches werken met wetenschappelijk bewezen, praktische methodes en modellen. Daarnaast hebben ze ook veel aandacht voor de successen die je al hebt bereikt. Waar ben je goed in? Waar word je blij van? Wat helpt je? Wat heeft al geholpen? Deze positieve werkwijze is een bewezen manier om de gewenste resultaten te realiseren. 

In onze oplossingsgerichte coachingsstijl werken we stap voor stap richting jouw doel. Je hoeft niet in één keer volledig je leven en gedrag te veranderen. Kleine stappen zijn gemakkelijker te zetten en maken het mogelijk om bij te sturen. Doordat je in beweging bent en de goede kant op gaat, groeit je vertrouwen en ervaar je positieve energie.

Leiderschapscoaching.nl - Gasthuisstraat 10

Locatie van coachingsgesprekken

De meeste coachingsgesprekken vinden plaats op onze unieke, historische locatie in Zaltbommel. Daar ben je even weg uit jou bekende werkomgeving, maar voel je je toch thuis. Wanneer je op je gemak bent in je omgeving functioneer beter. Daardoor ervaar je minder barrières om aan jouw ontwikkeling te werken.

Als jij liever al wandelend in gesprek wilt met jouw leiderschapscoach, dan is dat ook mogelijk. In onderling overleg met jouw coach wordt daarvoor de locatie bepaald.

Ervaar een coachingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek ervaar je hoe een coachingsgesprek verloopt. Plan een kennismaking in en ontdek het effect van de vragen van een leiderschapscoach en hoe je al een eerste stapje in jouw ontwikkeling richting jouw doel zet.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…