Wat is een leiderschapscoach? 

Een leiderschapscoach is een professionele gesprekspartner die je helpt je doelen te verhelderen en je leert tot oplossingen te komen om een duurzaam resultaat te realiseren. Jij en je coach zijn gelijkwaardig aan elkaar. Een leiderschapscoach is dus niet een therapeut of een inhoudelijke adviseur die jou vertelt wat je moet doen.

Wat is de rol van de coach? 

Een leiderschapscoach geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. De coach faciliteert deze professionele ontwikkeling door het stellen van vragen en je nieuwe perspectieven te bieden. Er wordt in de leiderschapscoaching gewerkt met verschillende tools, oefeningen en modellen. Deze hebben als doel je vizier te richten op mogelijkheden, grenzen te verleggen en belemmerende patronen te doorbreken. Hierbij is de coach een gelijkwaardige sparringpartner en dus niet iemand die jouw richting bepaalt. Dat ben jijzelf.

Kwaliteit leiderschapscoaches 

Onze coaches zijn universitair opgeleid, gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en hebben diepgaande bedrijfskundige kennis. Hierdoor werken zij met de nieuwste inzichten op het gebied van coaching, zelfontwikkeling en leiderschap.

Onze leiderschapscoaches kennen de context van leiders en hebben zelf ervaring met de complexiteit en uitdagingen dit deze met zich mee brengt. Zo kunnen zij jou optimaal begeleiden bij het waarmaken van jouw doelen.

Onze coaches worden tijdens ieder coachingstraject beoordeeld door hun klant. Deze feedback is een vast onderdeel van de online monitoring van het coachingstraject. Wij trainen regelmatig samen met onze coaches, zodat zij zichzelf blijven ontwikkelen. Ook hebben onze leiderschapscoaches regelmatig intervisie, waarin zij werken aan hun professionele groei.

Wij garanderen de kwaliteit van onze leiderschapscoaches. Ben je na afloop van het coachingstraject ontevreden, dan ontvang je je geld terug.

Klik met je leiderschapscoach 

Je gaat een vertrouwensband aan met je coach, daarom is het belangrijk dat je een bepaalde klik voelt bij jouw coach. Je moet het gevoel hebben dat je bij je coach open en jezelf kunt zijn. Onze coaches worden door onze klanten zeer positief beoordeeld. Mocht jij desondanks geen klik ervaren, dan kun je overstappen naar een van onze andere leiderschapscoaches.

Maak kennis met een van onze leiderschapscoaches 

Wij hechten veel waarde aan het matchingsproces tussen jou en jouw leiderschapscoach. We zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in, dus plan een kennismakingsgesprek om dit zelf te ervaren en te onderzoeken of je voldoende klik voelt.