Bij ons werken 

Leiderschapscoaching.nl groeit en zit vol ambitie. Wil jij als ervaren coach werken met leiders uit diverse branches? En wil jij jouw diepgaande kennis over leiderschap en jouw managementervaring inzetten om leiders verder te helpen in hun werk? Hen prikkelen en stimuleren, zodat zij zich kunnen ontwikkelen? 

Laten we onze krachten bundelen!

Leiderschapscoaching.nl coacht leiders zodat zij beter en op een ontspannen manier kunnen presteren. De coachingsstijl van de universitair opgeleide coaches is oplossingsgericht. Wij werken met oprechte betrokkenheid samen met onze klanten in een ontspannen informele sfeer op basis van gelijkwaardigheid. Leiderschapscoaching zorgt voor betere leiders en door de impact die zij hebben, werkt dit als een olievlekwerking en wordt de hele organisatie daar beter van.

 

Herken jij je in het volgende profiel?

  • Academisch opgeleid (bij voorkeur psychologie of bedrijfskunde)
  • Ruime ervaring als coach
  • Leidinggevende ervaring op MT-niveau
  • Nobco-gecertificeerd
  • MBTI practioner (of bereid om certificering te behalen)
  • Zelfstandig ondernemer

 

Help jij onze klanten met het realiseren van hun doelen in de ontwikkeling van hun leiderschap? Neem dan contact op met Emmy de Vrieze, eigenaar van Leiderschapscoaching.nl via emmy@leiderschapscoaching.nl

Kwaliteit, nuchterheid en Humor

Wij willen kwaliteit leveren. Daarom blijven wij leren, evalueren we met elkaar en doen we aan intervisie. En zijn we aangesloten bij de NOBCO.

Wij helpen onze klanten in hun leiderschapsontwikkeling op een nuchtere, realistische en praktische manier.

Humor is belangrijk. Dus als je ook om jezelf kunt lachen, voel je vrij om contact op te nemen!

Leer ons kennen

Leer ons kennen tijdens een kennismakingsgesprek en onderzoek of je een klik bij ons voelt. 

Bel 0418-645788