Esther:

“Stap uit je comfortzone, het is daarbuiten veel leuker.”

Voel jij dat er iets moet veranderen maar vind je het moeilijk om die eerste stap te zetten? Dan wil ik als coach graag degene zijn die ervoor zorgt dat jij in actie komt. Dat je uit je comfortzone stapt en de sprong in het diepe durft te wagen. Door jou nieuwe inzichten en handvatten te bieden, kan ik je helpen jouw ontwikkeling te versnellen.

Vaak zie ik dat mensen de urgentie voor verandering wel voelen, maar toch lukt het ze niet om die eerste stap te zetten. Ik vind dat ontzettend jammer. Ik geloof namelijk dat je altijd de keuze hebt om zelf jouw richting te bepalen. Om steeds te kiezen wat goed bij je past en wat voor jou het beste is. In het coachingstraject ligt de focus in eerste instantie niet op het eindresultaat, maar op de groei die jij als leider en als mens maakt. Groei die uiteindelijk vanzelf tot goede resultaten leidt.

Ik heb als manager en coach veel ervaring met ontwikkeltrajecten in het onderwijs en de zorg. Het zijn trajecten waarbij voor mij de mensen in de organisatie centraal staan. Ik kijk steeds naar ieders specifieke plek in de organisatie. Het levert veel op om eens te onderzoeken welke positie je precies inneemt op het speelveld en je tegelijk af te vragen of je daar wel wilt staan. Daarna kun je veel beter bepalen waar je heen wilt én met wie. Ik geloof namelijk dat je pas verder komt als je met anderen samenwerkt. Door verbinding te maken met de mensen om je heen kun je elkaar versterken. Zo haal je het beste uit jezelf en uit je omgeving.

Ik ben als leiderschapscoach pragmatisch ingesteld. We kunnen praten, maar je moet het daarna ook gewoon gaan doen. Ga je nieuwe inzichten gebruiken om dingen uit te proberen die buiten je comfortzone liggen. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Natuurlijk is dat spannend en vraagt het om lef. Niet alles zal ook meteen een succes zijn, maar door te ervaren wat wel en niet lukt gaat er echt een wereld aan mogelijkheden voor je open. Stap samen met mij uit je comfortzone en je zult merken dat het daarbuiten echt veel leuker is.

Leiderschapscoach | coach leiderschap Esther van Atteveld

Kwalificaties Esther van Atteveld

  • Leiderschapscoach & Verandermanager
  • MSc. Bedrijfskunde – Universiteit Tilburg
  • NLP Practitioner – gecertificeerd
  • Lean Green Belt
  • Woman Corporate Directors Program – TIAS

Maak Kennis met ESther van Atteveld

Vraag een kennismakingsgesprek met Esther van Atteveld aan door direct te bellen of het formulier hieronder in te vullen.