Emmy de vrieze

Home » Over ons » Emmy de vrieze

Emmy:

“Je hoeft als leider niet perfect te zijn. Dat is een onhaalbaar doel. Wees gewoon wie je bent. Met al je plussen en minnen en ga er wat van maken!”

Leiders werken hard. Ambitie, plichtsbesef en resultaatgerichtheid leiden tot veel verantwoordelijkheden. Dat geeft druk en weegt vaak zwaar. Soms zelfs te zwaar. Jouw rol als leider levert dan vooral frustratie en stress op. Juist op deze momenten voelt het erg eenzaam aan de top.

Wanneer je als leider op een meer ontspannen manier wilt presteren, dan is het belangrijk om je energie slim in te zetten. Je te focussen op wat voor jou toegevoegde waarde heeft, je sterke kanten te benutten en datgene te doen wat jouw leiderschap versterkt.

Leiderschapscoaching.nl | teamcoaching

Wat mij als leiderschapscoach onderscheidt van anderen is mijn brede én diepgaande kennis over leiderschap binnen organisaties. Mijn theoretische kennis vanuit mijn studies psychologie en MBA bedrijfskunde combineer ik met mijn jarenlange managementervaring. Hierdoor weet ik in welke dynamiek jij als leider dagelijks zit. En kan ik je ook praktische handvatten geven om je verder te helpen.

Ik ben nuchter, realistisch en snel in het leggen van verbanden. Ik vind het belangrijk om altijd in beweging te zijn. Met jou wil ik ook steeds zichtbare stappen zetten. Dat hoeven geen kilometers te zijn. Kleine stapjes brengen je ook dichter bij je doel. Humor is daarbij belangrijk. Het biedt vaak een ander perspectief. Het verlicht en geeft de mogelijkheid om te relativeren. Samen even lachen zorgt ervoor gesprekken minder zwaar voelen. Daarna kunnen we weer verder.

Ik heb altijd een grote nieuwsgierigheid gehad naar mensen en wat ze beweegt. Ik houd ervan om de puzzels in het menselijk brein te ontwarren. Mijn doel is dat ik jou als leider daarmee verder kan helpen. En als dat lukt, voelt dat ook voor mij als een persoonlijk succes.

Als eigenaar van Leiderschapscoaching.nl is mijn missie om zo veel mogelijk leiders te helpen om op een ontspannen manier hun werk te doen, zodat wij gezamenlijk vanuit goed leiderschap een positieve impact hebben op heel werkend Nederland.

Kwalificaties Emmy de Vrieze

Maak Kennis met Emmy de Vrieze

Vraag een kennismakingsgesprek met Emmy de Vrieze aan door direct te bellen of het formulier hieronder in te vullen.