Referenties van klanten

 

Beter omgaan met onrust

“Mijn coach heeft mij geholpen om beter om te kunnen gaan met de onrust die ik ervaar, vooral door goede vragen te stellen en mij tools te geven om hier effectief mee om te kunnen gaan. Naast dat ze dit ontzettend goed kan, is ze ook gewoon een leuk mens; open, positief en zonder oordeel waardoor ik me vrij voelde om me kwetsbaar op te stellen.”

– Regiomanager Nederlandse Kluis

Mooie inzichten

e in de theorie en maakte tevens de verbinding met de praktijk van alle dag.”

-Directeur, Koninklijke Kentalis

Snel tot de kern

“Begin dit jaar ben ik gedurende een coachingstraject geholpen met een aantal vraagstukken. Mijn leiderschapscoach kan snel tot de kern komen door haar doortastend en analyserende manier van coachen. De tooling (MBTI en Firo-B) werd op een doeltreffende en constructieve manier ingezet. Naast haar kwaliteiten als coach is het ook een ontzettend warm, gezellig en fijn mens.”

– Manager Finance, TalentCare

Weet nu wat ik wil

“”Vanaf de eerste kennismaking was er een goede klik met mijn leiderschapscoach en hadden we mijn hulpvraag duidelijk. Om die te beantwoorden zijn we terug gegaan naar de basis en stapsgewijs kreeg ik steeds meer inzicht in mijn eigen handelen en waar voor mij de triggers liggen. Waar ik energie van krijg en waar minder. Door de opgedane kennis heb ik nu minder onrust, omdat ik weet wat ik wil en daar ga ik nu mee aan de slag.”

-Manager, Stadgenoot

Adequaat en positief

“Mijn leiderschapscoach wist snel de vinger op de ‘zere plek’ te leggen om vervolgens op adequate en positieve manier ondersteuning te bieden in het ontwikkelingsproces. Tijdens de coaching was ze, op een opbouwende en empathische manier, eerlijk, kordaat en to the point.”

— Directeur, Elliz in Company

Rust, structuur en energie

“Rust, structuur en energie in mijn werk. Dat heb ik gevonden tijdens het coaching traject. Mijn coach heeft mij ondersteund in het ontwikkelen van mijn persoonlijk leiderschap. In de zoektocht naar mijn talenten en het inzetten van hoogsensitiviteit in mijn werk gaf ze de juiste handvatten om te vinden wat ik zocht.”

– Omgevingsmanager, Aannemersbedrijf Van der Ven