Webinars over leiderschap

Home » Inspiratie » Webinars over leiderschap

Webinars over leiderschap 

Onze leiderschapscoaches geven regelmatig gratis live webinars over een specifiek onderwerp op het gebied van leiderschap. Tijdens deze een uur durende webinars zetten zij hun theoretische kennis en praktijkervaring in om jou als leider inzichten te geven die meteen in je dagelijkse werk toepasbaar zijn. Je kunt gratis deelnemen door je op deze pagina aan te melden voor één van de onderstaande webinars. Ook kun je hier eerdere webinars on demand terugkijken.

Opzet van de webinars 

Onze interactieve webinars over leiderschap bieden deelnemers de mogelijkheid om actief mee te doen door via de chatfunctie vragen te stellen. Onze coaches zullen nog tijdens het webinar live antwoord geven op de vragen. Ook is het mogelijk om via de chat ervaringen met anderen te delen en zo van elkaar te leren. Wij werken hiervoor met Webinargeek als platform.

Werkbladen webinars

Bij ieder webinar hoort een werkblad met vragen en praktische opdrachten die je hier kunt vinden. Voorafgaand aan de webinar kun je de werkbladen uitprinten om extra diepgang aan jouw leerproces te geven. Zo zorgt datgene wat je leert in de webinar ook echt voor een duurzaam effect op jouw leiderschap.

Aanmelden live webinars over leiderschap

Hieronder vind je meer informatie over onze inspirerende webinars met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van leiderschap. Je kunt je nu al aanmelden voor één of meerdere van de geplande webinars.

De populairste webinars terugkijken

We hebben onze meest populaire webinars van dit moment online gezet. Deze webinars kun je nu on demand terugkijken. Heb je na het kijken vragen of wil je meer weten over het betreffende onderwerp, stuur ons dan een mail info@leiderschapscoaching.nl. Je krijgt dan binnen een werkdag een reactie van ons in je mailbox.

 

 

Mening van kijkers van de webinars

“Ernstig herkenbaar. Zeer concrete informatie binnen een interessant vakgebied. Top!” – Mark

“De webinars zijn het bekijken waard.  Emmy neemt je mee in de theorie en maakt tevens de verbinding met de praktijk van alledag.” – Anita

“Zeer interessant, een uur is eigenlijk te kort.” – Anja

“Ik vond het ongelooflijk waardevol!” – Yvonne

“Bestaande kennis die verder aangevuld is, vanuit een leidersperspectief.” – Marloes