JASJA:

 

“Als coach zie ik bij iedereen altijd kansen tot groei”

 

 

Iedere leider herkent het wel. Je bent succesvol en toch heb je soms het gevoel dat het anders moet en beter kan. Maar door je positie in de organisatie is het voor jou lastig om te ontdekken hoe. Vaak krijg je geen eerlijke feedback van de mensen om je heen. Iedereen praat vooral met je mee en geeft je weinig tegenspraak.

 

 

Ik schrik er niet voor terug om jou feedback te geven. Natuurlijk ben ik er om met je te sparren, maar ik stel ook kritische en soms provocerende vragen om je uit te dagen. Ik loop niet weg als het gaat schuren. Sterker nog, ik geloof dat het zelfs nodig is. Dat is misschien spannend en soms pijnlijk, maar het gaat mij erom dat jij vooruit komt.

Om te veranderen is moed nodig én inzicht. Het eerste breng jij, het tweede ik. Als jij het lef hebt de dingen anders aan te pakken, dan krijg je ook een ander resultaat. Door nieuwe inzichten ga je zien waar er ruimte is voor groei. Je leert waar bedreigingen op de loer liggen en waar je kansen kunt benutten. Als coach zie ik eigenlijk bij iedereen altijd kansen tot groei en dat begint bij jezelf.

 

Zelfkennis werkt als een kompas, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Het zorgt ervoor dat je de juiste route neemt en weet welk pad je naar je doel brengt. Ik help je met het ontdekken van je drijfveren, dat je weet waarvoor jij ’s morgens je bed uit komt. Zodat je steeds blijft kiezen voor dat wat goed bij jou past. Dingen die je geen energie kosten maar juist opleveren.

 

Ook ik ben op zoek gegaan naar dat wat dicht bij mij staat. Ik heb er bewust voor gekozen om jonge, maar juist ook senior leiders te coachen. Mijn jarenlange ervaring in de corporate wereld komt hierbij zeker van pas. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik jou als leider kan helpen je doelen te bereiken. Zodat jij een positieve bijdrage kan leveren aan jouw organisatie en de mensen die er werken. Dat is mijn drijfveer, daar kom ik mijn bed voor uit!

 

 

 

 

Kwalificaties Jasja van Iersel

 

    • NOBCO gecertificeerd coach
    • Scrum master
    • Lean Orange Belt
    • DISC en drijfveren specialist
    • Co-Active coaching

 

 

Maak Kennis met Jasja van Iersel

 

Vraag een kennismakingsgesprek met Jasja van Iersel aan door direct te bellen of het formulier hieronder in te vullen.